Menu

Yous & Yay & Victor & Willem

October 4th, 2018

Voor een keer niet vanuit de eigen studio, maar vanuit het hart van het Nederlands Film Festival spreken Sef & Pepijn met Victor D. Ponten en Willem de Bruin, respectievelijk de regisseur en de hoofdrolspeler van Catacombe.

Zo werd de grimmige wereld van voetbalfilm Catacombe gecreëerd

September 13th, 2018

Ik spreek Catacombe's regisseur Victor Ponten in café Droog in Amsterdam over de fictieve voetbalclub FC Barkas, matchfixing in Nederland, slechte hooliganfilms uit Engeland en nachtelijke shoots in het stadion van Excelsior.

Regisseur Victor D. Ponten over omkoping, voetbal en rapper de Bruin in Catacombe

September 12th, 2018

Met zijn matchfixing-misdaaddrama Catacombe portretteert Victor D. Ponten de bodem van het profvoetbal.

Opposite Willem de Bruin maakt zijn filmdebuut in Catacombe

September 7th, 2018

Van The Opposites naar het witte doek: Willem de Bruin maakt in Catacombe zijn speelfilmdebuut met de rol van Jermaine Slagter die uit de handen probeert te blijven van Chinese matchfixers, maar door zijn gokverslaving steeds verder in het nauw komt. Monic Hendrickx heeft hem in de voorbereidingen een spoedcursus acteren gegeven en Glenn Helder heeft van Willem een echte voetballer gemaakt.

In Première: Verslaving, chantage en omkoping in Catacombe

September 4th, 2018

In Tuschinski is de Nederlandse thriller Catacombe in première gegaan. Een duistere film over verslaving, chantage en omkoping in de voetbalwereld.

The Opposites’ Willem nu te zien in duistere film Catacombe

September 4th, 2018

Willem de Bruin scoorde jarenlang hits met The Opposites. Nu gooit hij het echter over een andere boeg: hij speelt de hoofdrol in de film Catacombe van de makers van de fims Rabat en WOLF. Gisterenavond was de première.

Glenn Helder bij NOS Studio Rusland

June 18th, 2018

Glenn Helder schoof aan op de bank bij Henry, Hugo en Kees om te praten over de WK wedstrijden van die dag waarnaast ook behind the scenes van zijn aanstaande speelfilmdebuut en een boodschap van regisseur Victor Ponten te zien waren.

Spannende dag voor Willem de Bruin

May 29th, 2018

De trailer van de film Catacombe is vandaag uitgekomen. In deze thriller maakt Willem zijn speelfilmdebuut.

Doodsangst is een vorm van levensvreugde, en dat hebben veel sporters gemerkt

January 28th, 2018

De Olympische Spelen komen eraan en de voorpret begint met terugblikken. Gisteravond zagen we op verschillende zenders atleten terugkeren naar de landen waar ze 'hun' Spelen beleefden. Opvallende constante was de nadruk op de psyche van de sporter.